Божидар Аврамов

Божидар Аврамов се завърна в родния си клуб

Божидар АврамовЕдин от любимците на варненска публика Божо Аврамов ще облече отново екипа на Черно море Тича и ще вземе участие в утрешния мач срещу Академик Бултекс 99. Това стана ясно преди минути, след като всички документи бяха уредени. Аврамов се завърна в България след като прекрати договора си с румънския Питещ и ще играе за родния Черно море Тича, като това е второ завръщане във Варна за него. Припомняме, че Божо изигра 10 мача през сезон 2014-15, преди да замине за JuveCaserta в Италия.
“Радостен съм, че съм тук, с тези момчета и този треньор. Ще помогна с каквото мога” коментира Аврамов за възможността отново да играе в зала Конгресна, ДКС. 29-годишният варненец е играл пред родна публика заедно с Пламен Алексиев, Веско Георгиев и Симеон Илиев, а треньор в юношеската му възраст е бил точно Галин Стоянов – Патрик.
Ръководството на клуба оценява и благодари за желанието на Божо да играе точно за Черно море Тича в този труден момент за клуба. При подходящо предложение от чуждестранен клуб, Аврамов ще е свободен да продължи кариерата си, където пожелае.